Begeleiding van specialisten

Volg groepsprogramma's, doe mee aan webinars en ontvang tijdens live sessies de laatste trends van vakspecialisten om zelf verder te komen met jouw online groei.

Webinar

Accelerator programma's

Ga onder begeleiding van specialisten aan de slag met jouw SEO, SEA of Social. Je haalt dezelfde resultaten als een online marketing bureau en leert nog hoe het werkt ook!

Heldere instructies en webinars

Volg één van de 300+ instructies in het plaform of neem deel aan live webinars die passen bij jouw interesse of struggle. Spreken we jou binnenkort in een live sessie?

IJzersterke community

Doe mee aan groepsactiviteiten zoals de SEO Challenge of de Accelerator programma's en leer andere mensen kennen! Samen sta je sterker dan alleen.

Neem nu deel aan onze SEO challenge en ervaar de kracht van het platform

Maak een ‘giant leap’ in jouw SEO

Wat zijn Accelerator programma’s?

Om zelf de controle te nemen over jouw online marketing is kennis essentieel. Online is enorm veel kennis te vinden, maar waar moet je beginnen?


Daarom organiseren wij Accelerator programma’s. Binnen die programma’s ga je met een klein groepje aan de slag met jouw SEO, SEA of Social. Dit onder intensieve begeleiding van specialisten. Na 10 weken heb je dezelfde resultaten als dat een online marketing bureau zou hebben. Er is echter één groot verschil: jij weet nu ook hoe het werkt.

Yes, tell me more

Over de SEO accelerator

Wat kan je leren?

Hoe scoor ik hoger in Google

We leggen je SEO uit en leren je hoe je from scratch jouw website organisch vindbaar maakt in Google. Geen gezever, maar met concrete tips en stappenplannen! Iedereen kan dit!

Meer klanten met online adverteren

Jouw website staat live, maar je krijgt geen bezoekers. Wat nu? Tijd om dieper in te zoomen op de behoeften van jouw doelgroep en gerichter jouw business te promoten, zodat je WEL een winstgevende website hebt.

Social Media inzetten voor online groei

Je krijgt de beste Social Media technieken aangereikt en leert van inspirerende voorbeeld accounts. Een groter bereik via Social? Dat wordt easy voor jou!

Alle Google tools uitgelegd

Google Analytics, Tag Manager en Search Console. Wait… what? We begeleiden je van A tot Z door de materie heen en alle stappen zijn direct toepasbaar.

Leerzame live events

We snappen dat je met een drukke agenda geen tijd hebt om je tot in detail te verdiepen in online marketing. Hoeft ook niet! Met de maandelijkse live events en webinars blijf jij up to date over de nieuwste trends op het gebied van allerlei online marketing onderwerpen EN krijg jij concrete tips, tricks en stappenplannen wat je direct toe kan passen. Deze sessies zorgen dat je iedere maand direct praktisch aan de slag kunt met concrete handvatten om je business te laten groeien.

Het enige wat je hoeft te doen is aanwezig zijn en laat de rest maar aan ons over!

En kan je er niet live bij zijn? Je kunt alle sessies onbeperkt en gratis terugkijken. Check de event-kalender en ontdek de sessies die passen bij jou.

Een greep uit onze live sessies

2x per maand: SEO Power Sessie

Wil je graag website feedback ontvangen? In deze krachtige sessies reviewen we live een aantal aangemelde websites op het vlak van SEO. Wat gaat er goed en waar zitten nog verbeterpunten?

2x per maand: Live event met specialist

Zoekwoord webinars, samen SEA campagnes bouwen of organisch groeien op Instagram. Een aantal live events die de revue al zijn gepasseerd. Samen met experts kijk je naar alle ontwikkelingen binnen een bepaald vakgebied!

2x per maand: Start SEO Challenge

Net nieuw in het platform en nog onbekend met SEO? Met de 10 daagse SEO challenge begeleiden we je met 30 minuten per dag. Met de bijbehorende praktijkopdrachten zet jij een goede basis neer om beter gevonden te worden in Google!

Meer dan 300+ instructies, e-learning en een community

In het platform hebben we de gehele online marketing mix gebundeld in trainingen. Aan de hand van deze trainingen leer je stap voor stap aan de hand van +150 praktische video’s hoe je jouw website online naar het volgende niveau tilt.

Je kiest zelf welke onderwerpen je interessant vindt en in direct toepasbare stappen kun jij op je eigen tempo aan de slag met optimaliseren. Ontmoet verder andere ondernemers of marketeers via klaslokalen en groepen en ontvang of deel ervaringen en tips over specifieke onderwerpen.

Een inspirerende omgeving

Meer dan 300+ instructies

Volg in eigen tempo, heldere stappenplannen en e-learnings en pas deze direct toe op de website.

Community

Samen sta je sterker! Zo zie je ook welke andere ondernemers deelnemen in het platform. Wellicht kunnen jullie elkaar helpen!

Ook jij kan dit!

Met alle hulp die in het platform zit, kom je er altijd. Iedereen kan dit!

Volg onze 10 weken Organic accelerator programma?

Behaal dezelfde resultaten als een online marketing bureau!

Wat vinden de bedrijven die met ons werken?

Het is een leuke club die op de scheidslijn werkt met tooling en specialisten. Voor Joolz hebben ze met specialisten in meerdere landen SEA en Social ads uitgerold.
Joolz E-commerce manager
Marketing Madheads heeft met hun specialisten de online campagne's uitgevoerd voor Brabant Brandbox. Wij zijn erg tevreden met de resultaten.
Farah Clark Brand Manager Provincie Brabant
Echt aan te bevelen. Voor Livis besteden we Google en Social ads uit en SEO doen we zelf met het platform. Dit is super flexibel.
Joost Harmsma E-commerce manager Livis