Zoek jij een leuke marketing spreker?

Heb jij een event met ondernemers of marketeers? We delen de belangrijkste marketing inzichten & eyeopeners in maatwerk keynote presentaties doorspekt met waardevolle inzichten, anekdotes en humor. Online marketing was nog nooit zo simpel:
 

“Klanten met online marketing: doe het goed.. of doe het niet”En het mooie is, de bezoekers van het evenement kunnen daarna gratis deelnemen aan één van onze 10 dagen vervolgtrainingen. Op die manier snijdt het mes aan twee kanten. Tijdens de presentatie krijgen ze inspiratie en worden ze aangezet om bijvoorbeeld aan de slag te gaan met SEO. Na het event brengen ze het geleerde onder begeleiding van een specialist in de praktijk, tijdens de 10 daagse SEO vervolgtraining voor maximaal resultaat.

Kijk onderstaande video voor een impressie.

Vraag aan

Vraag sprekersbrochure aan

Nu ben je wel nieuwsgierig, hé?

Hierbij een voorbeeld van één van onze eerste presentaties over SEO.

  Wil je meer weten?
Wat zeggen anderen?

"Aanrader voor iedereen die een leuke leerzame keynote zoekt over online marketing"
Joyce de Ruiter Professioneel spreker

Hoe is de presentatie opgebouwd?

Aan de hand van drie valkuilen leggen we uit wat je moet doen om gemakkelijk meer klanten te krijgen via online. De 3 valkuilen zijn modulair opgebouwd, dus we kunnen afhankelijk van het publiek, of van de doelstelling van de presentatie, valkuilen toevoegen of eruit halen. Dit bespreken we samen in het voorgesprek.

Wat kost dat?

Heb jij een publiek van ondernemers of marketeers? Zijn zij geïnteresseerd om zelf hun online marketing te doen? Dat is voor Marketing Madheads ook een interessant publiek. Dit betekent voor ons beide een ‘win-win’ situatie😉. Dit werkt door in de prijs. Neem contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Voor wie is dit?

Dit zijn organisatoren van events voor ondernemers en/of marketeers, maar ook business clubs, de Rotary, de golfclub, etc. Werkelijk overal waar ondernemers zijn die meer klanten uit online willen halen.

Jazeker spreker.. Ik wil meer weten..

Hoe werkt het?

Neem contact met ons op via deze pagina. Wij nemen contact met je op en we kijken samen naar de mogelijkheden. It’s that simple..

Spreker Marketing: waar moet je op letten?

Door Stefan Picavet

Spreker: van theoretische kennis tot praktische tips in marketing

Een goede spreker is een kei om complexe marketingconcepten eenvoudig uitleggen en begrijpelijk maken voor het publiek. Dit is moeilijker dan je denkt. Door gebruik te maken van heldere taal, concrete voorbeelden en storytelling, kan een spreker met expertise moeilijke marketing concepten ‘Jip-en-Janneke maken. Het belang van leuke sprekers voor marketingevenementen kan niet worden onderschat. Een spreker met kennis van zaken kan niet alleen de nodige theoretische kennis overbrengen, maar ook praktische tips en strategieën aanreiken. Daardoor wordt het praktische en direct toepasbaar. Daarnaast kan een goede spreker ook inspireren en motiveren. Door zijn of haar enthousiasme en passie voor het vakgebied over te brengen, kan een spreker het publiek aanzetten tot actie om nieuwe ideeën te genereren. Kortom, een leuke spreker is van onschatbare waarde voor marketingevenementen, netwerkborrels en andere plekken waar ondernemers en/of marketeers samen komen. Het kan het verschil maken tussen een succesvolle bijeenkomst en een minder geslaagd evenement.

Het effect van een inspirerende marketing spreker

Het probleem is dat je ook heel veel slechte sprekers hebt. Als je directeur bent van ene grote marketing afdeling, dan wil dat nog niet zeggen dat je goed een verhaal kunt overbrengen. Een inspirerende marketing spreker kan een buitengewoon effect hebben op het publiek. Door nieuwe ideeën en perspectieven naar voren te brengen, brengen ze nieuwe inzichten waardoor de toehoorders iets gaan doen, iets gaan laten of iets nooit meer vergeten.

Door het delen van succesverhalen en het benadrukken van de mogelijkheden die er liggen, vergroot hij/zij het zelfvertrouwen van ondernemers en marketeers om er ook echt mee aan de slag te gaan. Dit kan een positief effect hebben op de motivatie en ondernemerschap in de BV Nederland.

Een ander significant effect van een inspirerende marketing spreker is het verhogen van de verkoopresultaten. Natuurlijk willen we allemaal meer verkopen! Door het aanreiken van nieuwe strategieën en tactieken, krijg je waardevolle tools en inzichten om jouw bedrijfsprestaties te verbeteren. Ze inspireren door het delen van succesverhalen en ‘fuck-ups’ en laten best practices zien. Dit kan leidt tot een boost in verkoopresultaten en groei van het bedrijf. Als het maar één klein dingetje in beweging zet, dan is het al succesvol. Dé Marketing Madheads zijn experts op het gebied van online marketing en hebben bewezen resultaten behaald in de online marketingwereld. Met hun inspirerende verhalen, anekdotes en praktische tips motiveren ze een groep ondernemers en marketeers om met nieuwe ideeën aan de slag te gaan en de verkoopresultaten te verhogen. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en maak van uw evenement een inspirerende, blijvende en succesvolle marketing ervaring.

Marketing spreker: van conferenties tot webinars

Marketingconferenties en bedrijfsevenementen

Marketing- en of ondernemersconferenties en bedrijfsevenementen zijn uitstekende gelegenheden om een spreker marketing in te zetten. Spreken is een vak, en deze professionals hebben de kennis en ervaring om te zetten in praktische punten waar ondernemers en marketeers ook echt mee aan de slag kunnen. Je wilt toch niet dat iedereen in slaap valt in de zaal, toch?

Workshops en trainingen

Daarnaast zijn workshops en trainingen een effectieve manier om medewerkers of groepen ondernemers te trainen op het gebied van online marketing. Marketing Madheads speelt hierbij een waardevolle rol door het geven van interactieve presentaties en het begeleiden van praktische oefeningen. Op deze manier vergroten medewerkers hun kennis en vaardigheden direct op het gebied van online marketing vergroten, wat direct leidt tot betere bedrijfsresultaten.

Gastcolleges op universiteiten en hogescholen

Ook op universiteiten en hogescholen worden sprekers marketing regelmatig uitgenodigd om gastcolleges te geven. Studenten kunnen op deze manier in contact komen met professionals uit het werkveld en leren over de nieuwste ontwikkelingen en trends in de marketingbranche. Sprekers geven studenten praktische inzichten om een carrière in de marketing na te streven en geven hen waardevolle inzichten en adviezen om succesvol te zijn in dit vakgebied.

Netwerkbijeenkomsten

Netwerkbijeenkomsten bieden ook een uitgelezen kans om een spreker marketing uit te nodigen. Deze evenementen brengen professionals uit verschillende sectoren samen en bieden de mogelijkheid om kennis en ervaringen uit te wisselen. Marketing is voor (bijna) iedere ondernemer relevant. Immers, John Jantsch zei: “iedere ondernemer is in principe een marketeer” Een spreker marketing geeft interessante inzichten over een specifiek marketingonderwerp, waardoor de aanwezigen nieuwe inzichten opdoen en geïnspireerd raken om hun eigen marketingstrategieën te verbeteren.

Online webinars en seminars

Tot slot zijn online webinars en seminars een populaire vorm van kennisdeling en educatie op het gebied van marketing. Dit is de thuisbasis van Marketing Madheads. Via Google meet geven we een online presentatie. Deze vorm van spreken biedt de mogelijkheid om deelnemers deel te laten nemen op afstand. Webinars en seminars zijn laagdrempelig en kunnen gemakkelijk worden bijgewoond vanuit huis of kantoor, waardoor ze een flexibele en toegankelijke manier zijn om kennis op te doen over marketing. We verzorgen graag een maatwerk webinar voor je.