Wij zijn Marketing Madheads!

Hét alternatief voor een online marketing bureau. Eén platform waarmee je online groei gemakkelijk wordt.

Wouter Swagemakers

Head Madhead

Bas van Steen

Head Bits & Bites

Stefan Picavet

Head Gamechanger

Online Specialisten (45+)

Copywriters, social marketeers, SEO & SEA specialisten, data experts, designers & meer

Jij?!

Head of What ever we need

Marketing Madheads!

Stefan Picavet werkte zes jaar lang bij KPN. Hij maakte deel uit van een management development traject. Online was een belangrijk speerpunt binnen KPN en er werd altijd veel samengewerkt met externe partijen. Hier merkte hij dat KPN het altijd heel erg moeilijk vond om behaalde resultaten te behouden als een project ophield. En dat hield hem bezig.

 

Die mening werd gedeeld door Wouter Swagemakers. Als senior marketing consultant werkzaam ‘aan de andere kant’, bij de online marketingclubs. Bij de online marketing partijen waar hij werkte, was alles gericht om zoveel mogelijk werk over te nemen van bedrijven. De gedachte was altijd dat bedrijven online marketing vooral niet teveel zelf moesten leren, want dan zouden ze een online marketing bureau uiteindelijk niet meer nodig hebben. Al snel zaten Stefan en hij op één lijn: het moest anders. Bedrijven moeten zelf beter worden in online marketing en wanneer ze toch hulp nodig hebben moeten ze dat eenvoudig en flexibel in kunnen schakelen.

Het ontstaan van het platform

Marketing Madheads is gestart met het bieden van online marketing tools, ondersteunde en coachte bedrijven net zo lang totdat ze geen online marketing bureau meer nodig hadden. Mooi, zou je zeggen: ze hadden een uniek service segment van de markt. Toch bleef er iets ‘knagen’ bij Stefan en Wouter: “We zagen dat we goed in staat waren om de kennis over te dragen maar we hadden veel meer en betere online marketing tools tot onze beschikking dan de meesten bedrijven. Hier liepen bedrijven dan op vast. Daarnaast was er vanuit opdrachtgevers ook veel vraag naar specialistische hulp.”

 

Het idee van het ‘online marketing platform’ was geboren. Hier kwam Bas in beeld. Als ontwikkelaar is hij vooral bezig geweest met het creëren van het platform van Marketing Madheads. Het brengt de beste online marketing tools ter wereld samen en combineert dit met een marketing strateeg die je helpt. Daarnaast is het mogelijk om op ieder gewenst moment een specialist in te schakelen die een deel van jouw online marketing kan overnemen. Alles wat je nodig hebt om je eigen online marketing te managen.

Ambitie

Marketing Madheads blijft het platform doorontwikkelen. Daarnaast zijn we druk bezig om ook onze e-learnings up-to-date te houden en aan te vullen.

Onze ambitie is om in 2025 meer dan 5000 bedrijven verder geholpen te hebben met hun online marketing. Daarom zijn we momenteel bezig om met Marketing Madheads verder op te schalen in Nederland, maar ook daar buiten.

Heb je zin om even met ons te bellen?