Coachingprogramma’s
& cursussen

Voor ondernemers die niet afhankelijk willen zijn.
Creëer een doorbraak met SEO of leadgen met begeleiding van specialist.
(prijzen ex btw)

8 Stappen
SEO
Cursus

€995
>>excl. SEO tools & CRM

Leer SEO in 8 stappen en pas het direct toe op jouw website. Wekelijks resultaat met een E-learning opdracht en een live Q&A met specialist. De grote broer van de SEO Challenge.

 • 8 stappen naar hogere plekken in Google.
 • Modules met 20+ uur aan e-learning.
 • Wekelijks live Q&A met specialist.
 • Online klaslokaal met hechte SEO community.
 • Voor eens en altijd je SEO getackeld!

10 weken
Accelerator
programma

€2295

(of 3 termijnen €795)


>> € 537 aan SEO tools & CRM inbegrepen

Coaching programma's met resultaat garantie. 2x per week live coaching sessies. Kies uit Organic (SEO, Google Analytics en Social) of Leadgen Accelerator (Salesfunnel, Social ads en SEA).

 • 10 stappen naar meer online business.
 • Iedere week opdracht met e-learning.
 • Wekelijks vragenuurtje met specialist.
 • Online klaslokaal met deelnemers.
 • Vaste begeleider & stok achter de deur.
 • 2x pw kleine groepsessies & coaching.
 • Rustig-slapen-garantie. Begeleider checkt jouw werk.
 • Gegarandeerd resultaat, anders geld terug.
 • Zeer goede begeleiding & coaching
 • Keuze uit twee programma's: Organic of Leadgen.
 • Betaling in termijnen mogelijk
 • 3 maanden gratis Marketing Madheads platform & tools Professional: SEO tools, CRM, mailflows

  (twv € 537,-)

1 jaar
Transform
programma

€4000

(of €350 per maand )


>> € 2148 aan SEO tools & CRM inbegrepen

Draai jouw online business 180 graden. Doe binnen één jaar het 10 weken Organic - EN het 10 weken Leadgen Accelerator coaching programma. Inclusief 1 jaar gratis tools, platform (twv €2148) en support.

 • 20 stappen naar een ultieme online business.
 • Iedere week opdracht met e-learning.
 • Wekelijks vragenuurtje met specialist.
 • Online klaslokaal met deelnemers.
 • Vaste begeleider & stok achter de deur.
 • 2x pw kleine groepsessies & coaching.
 • Rustig-slapen-garantie. Begeleider checkt jouw werk.
 • Gegarandeerd resultaat, anders geld terug.
 • Zeer goede begeleiding & coaching
 • Doe beide programma's: Organic EN Leadgen
 • Betaling in termijnen mogelijk
 • Flexibel wanneer je instroomt in programma's
 • Beter resultaat door gedegen implementatie.
 • 1 jaar doorlopend support, tools en platform.
 • 12 maanden gratis Marketing Madheads platform & tools Professional: SEO tools, CRM, mailflows

  (twv € 2148,-)

Wat zeggen onze klanten?

Wil je weten wat bij jou past?

Hoe zijn de Accelerators opgebouwd?

Kijk onderstaande video

Veel gestelde vragen:

 

Wat kan ik verwachten van de 10 weken Accelerator programma’s?

Dit is ’the-way-to-go’ als je echt vooruit wilt met jouw online business. Het is een doe-het-samen-programma wat een volwaardig alternatief is voor het uitbesteden aan een online marketing bureau. In de Organic- en Leadgen Accelerator programma’s ga je onder begeleiding van een specialist, 4 uur per week aan de slag met wekelijkse opdrachten om jouw SEO te verbeteren of leads te genereren. Heel praktisch en je ziet gelijk resultaten. Hierdoor doe je in 10 weken hetzelfde als wat een online marketing bureau gemiddeld in een jaar doet. Specialisten controleren jouw werk, waardoor je zeker weet dat je geen fouten maakt. Na het programma pak je dit zelf door. Als je na het Organic programma geen beweging ziet in Google, of je hebt geen leads na het leadgen programma, dan krijg je jouw geld terug.

Wat is het verschil met de 8 weken SEO cursus en de Accelerator programma’s?

Er zijn een aantal verschillen. In het 8 weken programma heb je een wekelijkse opdracht en een wekelijkse Q&A sessie voor al jouw vragen. Dit is ter vergelijken met de SEO challenge. In de Accelerator programma’s heb je daarnaast ook wekelijkse coaching sessies met een vaste begeleider die jouw werk checkt en controleert. De begeleiding is bij de Accelerator programma’s dus veel beter. Je weet bijvoorbeeld zeker dat je geen fouten maakt omdat we al jouw werk controleren. Daarom geven we op de 10 weken programma’s een resultaatgarantie. Daarnaast is het 8 weken SEO programma alleen gericht op SEO, terwijl dat de 10 weken programma’s ook kijken naar Social, Google Analytics, Social ads, SEA en Salesfunnels. Deze programma’s gaan dus over jouw bredere online marketing strategie. De 8 weken SEO cursus zou je kunnen zien als een verlenging van de SEO challenge, terwijl de 10 weken programma’s zijn voor de mensen, die echt een stap vooruit willen maken met hun online business.

Wat is het 1 jaar Transform programma?

In het Transform programma doe je binnen één jaar zowel het 10 weken Organic Accelerator programma, als het Leadgen Accelerator programma. Deze Accelerator programma’s plan je in wanneer het jou uitkomt. In de tussentijd supporten we je in het platform met een jaarpakket Professional met 150 zoekwoorden en een volwaardig CRM (twv 2148,- euro). Dit is voor bedrijven die binnen een jaar een transformatie willen ondergaan met hun online business.

Ik zie STAP subsidie staan, wat is dit?

Werkende Nederlanders tussen de 18 en 67 jaar konden tot juli 2023 tegemoetkoming aanvragen voor opleidingskosten. Dit heette de STAP subsidie en dit is een bedrag van €1000,- (incl btw) wat je in kon zetten voor opleidingen. Bij al onze opleidingen kon je deze subsidie inzetten. Op dit moment bestaat deze subsidie niet meer. Zo gauw het weer mogelijk wordt om deze in te zetten, zullen we je daar over informeren.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW

De bedragen op de website zijn exclusief BTW.

Ik weet niet precies wat bij mij past?

In dat geval kun je het beste even een korte online meeting met ons plannen. Dan leggen we je alle mogelijkheden en details uit.

Ik wil mijn online marketing uitbesteden, kan dit ook bij jullie?

Nee, dat kan jammergenoeg niet. Ons doel is om ervoor te zorgen dat ondernemers het zelf in de vingers krijgen. Onze Accelerator programma’s zijn doe-het-samen-programma’s en zijn een volwaardig alternatief voor het uitbesteden van online marketing. Als je het toch wilt uitbesteden, kijk een keer op onze partnerpagina voor partners waarbij dat wel kan.

Ik wil graag SEO doen, maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen. Hoe kunnen jullie mij helpen?

Ons Organic Accelerator programma zou hier goed bij aansluiten. Als je het eerst zelf wilt proberen, adviseren we om deel te nemen aan onze 10 dagen SEO challenge. Hierin leren we je in 10 dagen tijd, met een half uur per dag de basis van SEO. Daarnaast laden we in het platform heldere stappenplannen voor je in, zodat je in kleine stappen steeds meer leert over SEO of andere onderdelen van online marketing. Deze stapjes pas je direct toe op jouw website of social media kanalen.

Wat is het verschil tussen Marketing Madheads en een online marketing bureau?

Marketing Madheads is erop gericht dat ondernemers zelf hun online marketing kunnen uitvoeren. Met coachingprogramma’s, heldere stappenplannen en tooling ga je zelf aan de slag en als je een keer extra hulp nodig hebt dan stel je jouw vraag via ons platform. Een online marketing bureau is er meer op gericht om jouw online marketing volledig uit handen te nemen.

Ik wil online marketing volledig uitbesteden, is Marketing Madheads de partij voor mij?

Zie het antwoord op de vorige vraag 🙂

Ik wil contact met jullie opnemen, hoe kan ik dit doen?

Je kunt ons bereiken op veel verschillende manieren. Via het platform kun je een chat sturen, dan heb je meestal snel antwoord. Uiteraard zijn we ook te bereiken via mail; [email protected], via telefoon; +31 (0)76 700 2390 of door ons contactformulier in te vullen. Dan bellen we jou. 😉

Doe mee met de challenge💪.

Wij raden de 10 dagen challenge aan!

Ik heb ontzettend veel geleerd over SEO en hoe ik mijn site kan optimaliseren. Het platform is goed en duidelijk opgezet, de cursus heeft een goede structuur & opbouw en is door iedereen te volgen. Het fijnste vond ik de persoonlijke touch, door even een bericht te ontvangen over een opdracht die ik had gemaakt met nog aanvullende tips. Ik raad Marketing Madheads dan ook zeker aan!
Sylvia Ebbens-Wenting Eigenaresse Syl & Mind
Meegedaan aan de erg leerzame 10-dagen SEO challenge. Fijn hoe ze zo open informatie delen en het juiste platform aanbieden om de SEO van je website goed bij te houden. Ik heb er erg veel van geleerd en ben zeker van plan om dit in de toekomst te blijven bijhouden. Handige en onmisbare software + veel gratis informatie te vinden op hun website.
Paula van de Kamp Auteur van Mooi zoals je bent
Ik heb meegedaan aan de gratis Challenge 'Verbeter in 10 dagen de SEO van je website'. Iedere dag een instructie video en opdrachten om direct mee aan de slag te gaan. In het dashboard van hun leeromgeving zie je de resultaten van je inspanningen. Je krijgt snel support van een specialist wanneer je vastloopt en deelnemers helpen ook elkaar. Wanneer deze aanpak bij je past kun je na de Challenge doorbouwen op je resultaten door een abonnement te nemen. Het maandelijkse bedrag is schappelijk waardoor het ook voor een zzp-er goed te doen is. Zoekmachine optimalisatie vraagt tijd en kennis. Ben je bereid er voor te gaan, wil je het zelf leren en heb je (ook) een stok achter de deur nodig? Dan zit je bij Marketing Madheads goed.
Moon Tummers La rotonde du monde - webdesigner

Wil je jouw SEO graag zelf doen, maar weet je niet hoe?

In de 10 dagen SEO challenge leren wij je alle ins en outs die je nodig hebt om je eigen SEO te kunnen doen.
Daarnaast leer je meteen het platform gebruiken en begin je dankzij de direct toepasbare lessen meteen met het optimaliseren van jouw website.