Online Marketing Platform
& software

Voor ondernemers die zelfstandig hun online marketing willen doen met de beste tools
(prijzen ex btw)

Essential pakket

€49

vanaf per maand

De belangrijkste software voor groei van jouw online business: SEO tools, CRM leadopvolging systeem, Mailfunnel builder, Community en support van specialisten. Ideaal voor ZZP'ers.

 • Monitor en verbeter jouw Google rankings (vanaf 25 zoekwoorden)
 • Track en analyseer 3 concurrenten.
 • Monitor 100 website pagina´s voor SEO
 • Verander leads in klanten met een salesfunnel CRM systeem
 • Bouw mailfunnels en gebruik mailtemplates die converteren.
 • Gebruik community & chat met specialisten.
Doe de seo challenge

Professional pakket

€99

vanaf per maand

Pak het groter aan met de belangrijkste software voor groei van jouw online business. Met dit pakket heb je meer zoekwoorden, meer pagina's die je volgt en meer concurrenten. Ideaal voor MKB bedrijven.

 • Monitor en verbeter jouw Google rankings (vanaf 75 zoekwoorden)
 • Track en analyseer 10 concurrenten.
 • Monitor 1000 website pagina´s voor SEO
 • Verander leads in klanten met een salesfunnel CRM systeem
 • Bouw mailfunnels en gebruik mailtemplates die converteren.
 • Gebruik community & chat met specialisten.
Advies? Plan een call

SEO/ Lead Challenge

€27

eenmalig

Probeer het platform en de coaching programma's voor éénmalig 27 euro (ex btw): doe mee met de SEO of Lead challenge en verbeter in 10 dagen, onder begeleiding van een specialist, jouw plekken in Google of genereer leads..

 • Monitor en verbeter 10 dagen jouw Google rankings (met 20 zoekwoorden)
 • Track en analyseer 3 concurrenten.
 • Monitor 100 website pagina´s voor SEO
 • 10 dagen lang, dagelijkse e-learning opdracht die je uitvoert op jouw website.
 • Community & dagelijkse live sessies met specialist.
 • Centraal klaslokaal met andere deelnemers.
Of, de lead challenge

Wat zeggen onze klanten?

Wil je het weten wat bij je past?

Wil je het platform proberen?

Doe dan mee met de SEO challenge

Doe de SEO challenge

Veel gestelde vragen:

 

Ik wil graag één van de bovenstaande pakketten aanschaffen, hoe werkt dit?

Onze tip is om eerst de SEO challenge te doen. Hier krijg je een account en leer je werken met het platform. Ook ervaar je daarmee onze manier van werken terwijl je werkt aan betere plekken in Google. Als je onze SEO challenge al gedaan hebt, plan dan hier een afspraak . In het platform kun je het pakket selecteren en aankopen.

Is het echt maandelijks opzegbaar?

Je kunt kiezen tussen een maandabonnement en een jaarabonnement. Met het maandabonnement kun je mega flexibel schakelen tussen verschillende pakketten. Dit is maandelijks opzegbaar. Ben je zeker van je zaak? Dan kan je voor het jaarabonnement gaan. Dit is niet maandelijks opzegbaar maar je krijgt dan wel twee maanden korting ten opzichte van bovenstaande prijzen.

Zijn de bedragen per maand, inclusief of exclusief BTW?

De bedragen zijn exclusief BTW.

Ik zie in de pakketten vanaf 25 zoekwoorden staan. Wat betekent dit?

Mensen zoeken in Google op bepaalde woorden waarop je met jouw bedrijf naar boven wilt komen. Dit zijn zogenaamde zoekwoorden. Als je jouw website voor meerdere zoekwoorden optimaliseert, zal je vaker naar boven komen in Google. Het platform van Marketing Madheads vertelt hoe je dit moet doen. Als je op meer zoekwoorden gevonden wilt worden in Google, dan heb je dus een groter pakket nodig. Dit kun je in het platform selecteren.

Ik wil meer begeleiding, kan dit?

Zeker! Speciaal hiervoor hebben zogenaamde 10 weken Accelerator programma’s voor Organic en Leadgen. Hiermee doorloop je in 10 weken met een klein groepje een intensief programma onder begeleiding van specialisten. Binnen 10 weken behaal je hiermee dezelfde resultaten als de meeste online marketing bureaus binnen een jaar, en je leert ook nog hoe het werkt.

Ik wil graag SEO doen, maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen. Hoe kunnen jullie mij helpen?

Ons Organic Accelerator programma zou hier goed bij aansluiten. Als je het eerst zelf wilt proberen, adviseren we om deel te nemen aan onze 10 dagen SEO challenge. Hierin leren we je in 10 dagen tijd, met een half uur per dag de basis van SEO. Daarnaast laden we in het platform heldere stappenplannen voor je in, zodat je in kleine stappen steeds meer leert over SEO of andere onderdelen van online marketing. Deze stapjes pas je direct toe op jouw website of social media kanalen.

Wat is het verschil tussen Marketing Madheads en een online marketing bureau?

Marketing Madheads is een platform gericht op ondernemers en allround- marketeers, die zelf hun online marketing willen uitvoeren maar daar in begeleid willen worden. Met coachingprogramma’s, heldere stappenplannen en tooling ga je zelf aan de slag onder begeleiding van een specialist. Een online marketing bureau is er meer op gericht om jouw online marketing volledig uit handen te nemen.

Ik wil online marketing volledig uitbesteden, is Marketing Madheads de partij voor mij?

Nee, wij zorgen er alleen vioor dat bedrijven zelf beter worden 🙂

Ik wil contact met jullie opnemen, hoe kan ik dit doen?

Je kunt ons bereiken op veel verschillende manieren. Via het platform kun je een chat sturen, dan heb je meestal snel antwoord. Uiteraard zijn we ook te bereiken via mail; [email protected], via telefoon; +31 (0)76 700 2390 of door ons contactformulier in te vullen. Dan bellen we jou. 😉

Wij raden de 10 dagen challenge aan!

Ik heb ontzettend veel geleerd over SEO en hoe ik mijn site kan optimaliseren. Het platform is goed en duidelijk opgezet, de cursus heeft een goede structuur & opbouw en is door iedereen te volgen. Het fijnste vond ik de persoonlijke touch, door even een bericht te ontvangen over een opdracht die ik had gemaakt met nog aanvullende tips. Ik raad Marketing Madheads dan ook zeker aan!
Sylvia Ebbens-Wenting Eigenaresse Syl & Mind
Meegedaan aan de erg leerzame 10-dagen SEO challenge. Fijn hoe ze zo open informatie delen en het juiste platform aanbieden om de SEO van je website goed bij te houden. Ik heb er erg veel van geleerd en ben zeker van plan om dit in de toekomst te blijven bijhouden. Handige en onmisbare software + veel gratis informatie te vinden op hun website.
Paula van de Kamp Auteur van Mooi zoals je bent
Ik heb meegedaan aan de gratis Challenge 'Verbeter in 10 dagen de SEO van je website'. Iedere dag een instructie video en opdrachten om direct mee aan de slag te gaan. In het dashboard van hun leeromgeving zie je de resultaten van je inspanningen. Je krijgt snel support van een specialist wanneer je vastloopt en deelnemers helpen ook elkaar. Wanneer deze aanpak bij je past kun je na de Challenge doorbouwen op je resultaten door een abonnement te nemen. Het maandelijkse bedrag is schappelijk waardoor het ook voor een zzp-er goed te doen is. Zoekmachine optimalisatie vraagt tijd en kennis. Ben je bereid er voor te gaan, wil je het zelf leren en heb je (ook) een stok achter de deur nodig? Dan zit je bij Marketing Madheads goed.
Moon Tummers La rotonde du monde - webdesigner

Wil je jouw SEO graag zelf doen, maar weet je niet hoe?

In de 10 dagen SEO challenge leren wij je alle ins en outs die je nodig hebt om je eigen SEO te kunnen doen.
Daarnaast leer je meteen het platform gebruiken en begin je dankzij de direct toepasbare lessen meteen met het optimaliseren van jouw website.