Marketingsoftware & community

Optimaliseer jouw website en scoor beter via Google...
Zet social media campagnes op en beheer leads...
Laat marketingteksten genereren en creëer eenvoudig formulieren...
Sta in contact met jouw mentor en met andere ondernemers...

Dit en meer zit in het marketingplatform van Madheads!

Online marketing software & coaching programma's Marketing Madheads

Vind de beste zoekwoorden

Beter scoren in Google begint met het vinden van de juiste zoekwoorden. Met het platform vind jij de perfecte zoekwoorden voor jouw branche.

Ontdek jouw concurrenten

Ontdek jouw meest belangrijke concurrenten en ontvang geautomatiseerde tips over hoe je ze inhaalt. Dat bespaart pas tijd.

Verbeter direct jouw website

Het platform analyseert de top-3 in Google en vertelt je precies wat je moet verbeteren aan jouw website om te stijgen in Google.

Vind waardevolle backlinks

Het platform laat je de backlinks zien van jouw concurrenten en laat zien hoe je dit gemakkelijk zelf opbouwt.

Copywriting gaat (veel) sneller

SEO teksten schrijven, e-books uitwerken en blog- en persberichten schrijven kan nu een stuk efficiënter met de tekst-generator tool vanuit het platform.

Beheer je leads

Het CRM in het platform zorgt dat er nooit leads van de band vallen. Je richt pijplijnen eenvoudig in en automatiseert je sales-proces.

Reviews op jouw website

Google reviews integreren op jouw website kan met de review-widget uit het platform. Laat jouw potentiële klanten zien wat jouw huidige klanten van je vinden.

Duidelijke formulieren

Een formulier op jouw website kan nu met een klik op de knop. Stel je formulier op in het platform en integreer het naadloos in je website.

Schrijf je nu in voor de 10 dagen SEO challenge?

Ontdek de kracht van het platform

Alle SEO tools op 1 plek

In het platform brengen we daarom de beste SEO tools op één plek bij elkaar. Zo hoef je nooit meer tussen verschillende tools te switchen.


Welke zoekwoorden interessant zijn, hoe je in de top 3 van Google komt, waar je website technisch geoptimaliseerd kan worden en meer ontdek je makkelijk via de tools in het platform.

De beste features van SEMrush, Majestic SEO, CrawlBot, Data For SEO, Google Ads Keyword planner en meer top tools komen samen in het platform!

Heldere instructies

Met meer dan 300 heldere instructies en stappenplannen kan iedereen betere plekken behalen in Google. Je zult zien dat het niet moeilijk is.

Kom je er toch niet uit? Dan kun je gemakkelijk hulp inroepen van een SEO specialist om je te helpen.

Blijf jouw concurrentie voor

Blijf op de hoogte over hoe jij presteert ten opzichten van jouw concurrenten en speel hier gemakkelijk op in.


Het platform geeft je pro-actief notificaties over de grootste wijzigingen in Google zodat je nooit meer in het duister tast.

Het platform proberen?

Doe mee met onze SEO Challenge en gebruik het platform 20 dagen!

Wat vinden de bedrijven die met ons werken?

Het is een leuke club die op de scheidslijn werkt met tooling en specialisten. Voor Joolz hebben ze met specialisten in meerdere landen SEA en Social ads uitgerold.
Joolz E-commerce manager
Marketing Madheads heeft met hun specialisten de online campagne's uitgevoerd voor Brabant Brandbox. Wij zijn erg tevreden met de resultaten.
Farah Clark Brand Manager Provincie Brabant
Echt aan te bevelen. Voor Livis besteden we Google en Social ads uit en SEO doen we zelf met het platform. Dit is super flexibel.
Joost Harmsma E-commerce manager Livis