Vind jij het ook lastig om die toppositie te bemachtigen in Google? Dit begint bij de zoekwoorden die verwerkt staan op je website. In het gratis webinar ‘Een zoekwoord onderzoek doe je zo!’ Leer je hoe je zelf een succesvol zoekwoordonderzoek uit kan voeren aan de hand van 5 eenvoudige stappen. En wees niet bang: Iedereen kan een zoekwoorden onderzoek doen, ook als je hier geen ervaring mee hebt!

Dit webinar is een must-see voor iedereen die meer website bezoekers wilt werven en een top positie in Google wilt veroveren.

Zoekwoorden bepalen

Welke type zoekwoorden zijn er allemaal en welke zijn relevant voor jouw website? Op welke zoekwoorden scoor je al in Google? En wat doet de concurrent en hoe kan jij hiervan leren?

Hulp van online tools

We geven je advies over zowel gratis als betaalde tools die jou op weg helpen bij het uitvoeren van je zoekwoordonderzoek.

Kennis direct toepassen

Na het webinar heb jij alle tools en handvaten om jouw opgedane kennis direct toe te passen in de praktijk. Na het webinar staan wij altijd stand-by om je te helpen.

Welke zoekwoorden zijn relevant voor jouw website?

Als jij informatie deelt van jouw product of dienst, dan wil je graag dat mensen het lezen en nog liever: over gaan tot koop. Om dit te bereiken moet je weten naar welke zoekwoorden jouw doelgroep zoekt.

  • We leggen je graag stap voor stap uit hoe je te werk moet gaan om een zoekwoorden onderzoek uit te voeren.
  • We gaan kijken welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw product of dienst.
  • We nemen een kijkje in de keuken bij de concurrent: welke zoekwoorden gebruiken zij en wat kan jij hiervan leren?

Online marketing tooling om jou op weg te helpen

Op welke zoekwoorden zoekt jouw doelgroep? Het is belangrijk om dit inzichtelijk te krijgen, zodat je hier juist op in kan spelen. Dit hoef je niet zo uit je mouw te schudden. Er zijn verschillende tools die jou hierbij kunnen helpen.

  • We leggen jou de belangrijkste tools uit.
  • We geven je tips over hoe je inspiratie voor belangrijke zoekwoorden op doet voor je eigen product of dienst.
  • We laten je zien hoe je zoekvolumes van woorden en concurrentie op zoektermen kunt achterhalen.

Tijd om die top positie in Google te bemachtigen!

Nu jij alle kennis in huis hebt, kun je zelf aan de slag met het uitvoeren van een zoekwoord onderzoek. En mocht je er even niet uitkomen? Dan helpen wij je graag verder op weg. Het is tijd om die top positie in Google te bemachtigen!