SEO doe je zo: De perfecte landingspagina

Je landingspagina is de toegangspoort naar je bedrijf. Als deze indruk maakt zullen je bezoekers met jou in zee willen gaan en niet bij je concurrenten terecht komen.¬†Daarnaast wordt Google onwijs blij van een goed geoptimaliseerde pagina, waardoor je hoger zult scoren in de zoekresultaten. In het webinar ‘SEO doe je zo: De perfecte landingspagina’ leer je welke elementen jij toe kan passen op jouw landingspagina om hoger te scoren in Google en om de aandacht van de bezoeker vast te houden.

De entree van je landingspagina

Het eerste wat de website bezoeker ziet is de entree van de landingspagina. Hier zullen zij in een split second bepalen of zij verder gaan lezen. Onwijs belangrijk dus!

SEO-proof content

Een perfecte landingspagina bestaat uit tekst, afbeeldingen en interne links. Maar ook hier zitten regels aan verbonden wil Google jou hier pluspunten voor geven.

Mobielvriendelijkheid

Het is een feit dat als een pagina te traag laadt, de website bezoeker snel weer verdwenen is. We gaan samen controleren of jouw landingspagina mobielvriendelijk genoeg is!

De entree van je landingspagina

De website bezoeker scant als eerst de entree van je landingspagina en bepaalt dan of hij verder gaat lezen. Daarom is het belangrijk om in deze entree al genoeg aandacht te trekken. Daarnaast is dit ook van belang voor de zoekmachine optimalisatie.

Hier gaan we samen naar kijken!

Maak je content SEO-proof

Bij SEO-proof content denk je waarschijnlijk aan het schrijven van een tekst. Maar in dit webinar gaan we verder dan dat. Teksten kun je optimaliseren, maar ook afbeeldingen, interne links en call to actions zorgen ervoor dat jij snel hoger zult scoren in de zoekresultaten.

Ik laat je zien welke elementen jij kan toepassen om SEO-proof content te schrijven voor jouw landingspagina.

Ben je mobielvriendelijk?

Tegenwoordig zoeken meer mensen in zoekmachines via een mobiel dan via een desktop, dus is het van essentieel belang een goed functionerende en mobielvriendelijke website te hebben. Ook voor Google is de mobielvriendelijkheid en de mobiele snelheid van je website een steeds belangrijkere ranking factor.

Ik leg je uit hoe je kunt controleren of jouw landingspagina mobielvriendelijk is!